Kyllä, huomenna istun taas ikioman pöytätietokoneeni edessä ihanassa kodissani kaukana ötököistä ja puuseinistä! Mikä hauskempaa, isoveli ilmoitti uuden tietokoneen asennuksen ja kytkennän olevan viimeistä silausta vaille valmis. Pääsen siis siirtämään tiedostojani uudelle vanhalle koneelle. Olisinhan minä voinut kokonaan uuden ja tuliterän koneenkin hankkia, mutta kun isoveljeltä liikeni hänen vanha koneensa (joka on parempi kuin minun nykyinen.. vai entinen?) ja sen sai vain parilla huntilla, niin tottakai ostin sen.
Täällä on muuten satanut kuuromaisesti koko päivän. Välillä tulee kolmesta viiteen minuuttiin kestäviä jaksoja, jolloin vettä tulee kuin saavista kaatamalla. Ulos kun katsoo, niin näyttäisi olevan sumuista, kun vettä tulee niin paljon. Ukkosti jopa kerran. Ihmettelen vain, että minne se salama oikein iski, kun mökki tärisi. Ulkona ei kuitenkaan vielä näy savua tai lieskoja metsäpalon merkiksi, joten olkoon.
Toivottavasti Vaasan suunnalla ei sada. Kaveri lähti nimittäin Rockperryyn, joten olisi kurjaa jos siellä nyt sataisi. Olisin minä itsekin halunnut kyseisille festareille (olisin halunnut myös Saunaan, en päässyt), mutta matka on hieman turhan pitkä eikä lupaa olisi kuitenkaan irronnut. Ei noiden festareiden missaaminen niin pahasti sattunut, varsinkin kun pääsin kesän alussa katsomaan Judas Priestiä. Ostin liput tyyliin viittä päivää ennen konserttipäivää ja silti sain hyvät paikat. Se oli muuten loistava keikka, ihan vain tiedoksi niille ketkä eivät paikalle päässeet.
Tähän kesään on kyllä mahtunut ja tulee vielä mahtumaan kaikenlaista. Judas Priestin keikkaa, Turussa käymistä, omalla mökillä oloa, äidin mökillä oloa, Tampereelle menoa... Tampereelle olen lähdössä noin viikon päästä. Mutta siitä lisää myöhemmin, ruoka on kuulemma valmista.
Älkää hukkuko tuonne kuurosateeseen!

Sä olet kaikki, mikä täyttää maailman
Loputon retki halki tuntemattoman
Kahdeksas ihme, sitä aina odotin
Nuoruuden lähde, jota kauan janosin

~Kilpi - Kahdeksas Ihme